gd3

Dogmopolite Loyalty Points:
Collect your Loyalty Points! »

husegkartya-jobb-oszlop

How Can We Help?

Need a quote?

About our prices »

Appointment

Make a reservation »

Dogmopolite
in numbers (Apr. 2017)

17,301
groomed dogs

941
dogs prepared for show

2,732
returning guests

11,000
liters of shampoo

3,300
liters of conditioner

9,000
kg of dog hair cut

 

Testimonials

Peter Gárdos on dog boarding at Dogmopolite for the Ridikül Magazine

RM logo web alpha

Page 1
Page 2
Page 3

 

 

Dogmopolite a Kossuth Rádióban:

mr1-kossuthGárdos Péter ügyvezető a Kossuth Rádió "TREND-IDŐK" című műsorában.

Meghallgatom

 

 

About Dogmopolite in Népszabadság online!

nol 140pxNagy a világ háziállatkertje, és sokat is költenek rá: a magyar gazdik is évente több tízmilliárd forintot fordítanak a házikedvencek etetésére, gyógyíttatására, felszerelésére.

Read

 

 

 

About Dogmopolite in Kívül Tágasabb blog!

kivultagasabbMi legyen kedvencünkkel, ha nincs kedves rokon vagy jó szomszéd a közelben, aki bevállalná? Egyáltalán, mik a lehetőségek?

Read

 

About Dogmopolite in Gazdagisztán blog!

gazdagisztanSzinte minden világvárosban van már olyan hely, ahol a kutya és a gazdi akár együtt pihenhet. Ha azonban nem tudjuk magunkkal vinni kedvencünket, akkor arra is van lehetőség, hogy luxus körülmények között, komoly kényeztetésben, több csillagos ellátásban részesüljön, amíg a gazdi távol van otthonról.

Read

 

Citydogs Portrait: Dogmopolite Zsolti

citydogs x140Kutyakozmetikusnak lenni nem egy általános dolog. Kevesen csinálják és kutyatulajdonosként mondom, hogy még kevesebben csinálják igazán jól. Van azonban az országban egy fickó, a Citydogson már sokat emlegetett Dogmopolite embere, akit a szakmában és azon kívül is csak egy néven emlegetnek: Dogmopolite Zsolt.

Read

 


About Dogmopolite in the Nők Lapja Café:

nlc logoHiába kedvencünk a szemünk fénye és szeretnénk, ha mindig mi vigyázhatnánk rá, vannak olyan helyzetek, amikor másnak a gondjaira kell bíznunk. Sőt, van, aki minden nap „kutyaoviba” viszi szerettét. De vajon mivel telik az idejük, amíg nem látjuk viszont őket?

ReadRead

 

About Dogmopolite at Kutya.hu:

kutyahuMegnyílt Magyarország legkorszerűbb, egyedülálló kutyapanzió és –napközi központja és kozmetikai szalonja! Élje kutyája át azt, amit eddig csak az USA-ban lehetett!

A Dogmopolite az első olyan cég Magyarországon, amely egyedülálló és egyben prémium kategóriás kutyás szolgáltatásokat nyújt A-Z-ig: X. kerületi, 350 négyzetméteres központunk Magyarország legkorszerűbb panziója és napközije, kozmetikai szalonunk szintén prémium kategóriás kozmetikázási szolgáltatásokat nyújt.

Read


About Dogmopolite in Juventus Radio

juventusradioPeter Gárdos General Manager introduces the services of Dogmopolite and the challenges in the canine industry in Juventus Radio's "Budapesti Arcok (Faces of Budapest) programme to the public.

Listen

Other appearances:

evamagazinlogo eletmagazin1 burzsujblog

AGA

The AGA (Austrian Grooming Association) was formed in 2003 and Dogmopolite is the only Hungarian company which is member in this prestigious club. http://www.a-g-a.at/

IACP

Our company has been an official member of the IACP (International Association of Canine Professionals) with seat in Florida, US, since 2013 http://www.canineprofessionals.com/